Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

vineri, 25 septembrie 2009

Top Gear şi-a încercat bolizii pe Transfăgărăşan

E oficial! Transfăgărăşanul a ajuns vedetă de televiziune. S-au ocupat de asta cei trei prezentatori de la Top Gear care şi-au îmblânzit sutele de cai putere cu serpentinele furioase ale celui mai periculos şi spectaculos drum din România.

miercuri, 23 septembrie 2009

Mircea Badea, cu gâtul imobilizat: Nu m-a bătut nimeni

Mircea Badea şi-a surprins, din nou, telespectatorii, în ediţia de marţi a emisiunii sale. De această dată, printr-o apariţie nu tocmai... sănătoasă. La propriu!

După o vizită la medic, realizatorul emisiunii "În Gura Presei" s-a trezit cu gâtul imobilizat. Mircea Badea este nevoit să poarte o minervă (n.r. gutieră, guler cervical rigid) timp de două săptămâni. Contrar aşteptărilor pe care le-ar putea avea cei care nu îl agreează, însă, recomandarea medicului nu a venit în urma vreunei fracturi.

"Nu m-a bătut nimeni (...) Nu este o slăbiciune. (...) Pur şi simplu este o recomandare medicală. Trebuie s-o port două săptămâni. Nu sunt bolnav în adevăratul sens al cuvântului. Pur şi simplu am fost la un control şi doctorul mi-a recomandat să port asta la gât când nu dorm", şi-a liniştit Badea "fanii".

luni, 21 septembrie 2009

Mircea Badea: Iar m-a dojenit presedintele

In emisiunea de duminica seara, Mircea Badea a ironizat declaratia presedintelui referitoare la emisiunile de televiziune.

joi, 17 septembrie 2009

Un muncitor a urcat o schelă fără echipament

Un muncitor care lucra la faţada unui bloc din capitală a urcat de la parter până la etajul 8. Priviţi în imagini de ce curaj a dat dovadă viteazul muncitor fără echipament de protecţie.

joi, 3 septembrie 2009

Conducea fără permis şi şase dosare penale la activ

Poliţiştii au oprit, pe A1, un şofer în vârstă de 25 de ani, din Piteşti, care îşi conducea liniştit autoturismul deşi avea permisul suspendat. Tânărul are "la activ" şase dosare penale întocmite pentru infracţiuni de circulaţie. Gabriel Irimia, şoferul în cauză, a obţinut permisul de conducere în urmă cu opt ani, din 2006 fiindu-i întocmite şase dosare penale. Printre infracţiunile de care este acuzat se află două pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.