Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Povesti sau realitati ale anului 2012

In urma cu circa 70 de ani celebrul Albert Einstein spunea: " Doua lucruri sunt infinite : universul si prostia umana si totusi in privinta universului nu sunt chiar atat de sigur...". Schimbarea climei si incalzirea globala ce ne ameninta din ce in ce mai puternic, vin si intaresc pe cat posibil afirmatia plina de cinism a dragului nostru fizician. In ultimul timp, de cativa ani incoace, tot auzim diverse speculatii pe tema anului 2012 sau mai precis a datei de 21.12.2012. Asistam la discutii aprinse pe aceasta tema prin cafenele, baruri, ba chiar si la mesele de sah din cismigiu unde se dezbat problemele grave si pline de greutate ale politicii romanesti. Ce spune lumea prin targ? Timpul s-a scurtat traind 16 ore in loc de 24, ADN-ul uman este reprogramat modificandu-si structura de la 2 spirale la 12, vom patrunde in dimensiunea a 4a si a 5 a, creste nivelul vibrational al oamenilor, se schimba polii magnetici, axa pamantului o ia putin razna si se schimba, soarele nostru nu are ce sa faca si se aliniaza cu stelele din centrul Caii Lactee, ne indreptam cu pasi vertiginosi catre centura fotonica...si cate si mai cate. Si parca la o asemene avalansa de informatii mai ca-ti vine a spune: "mai lasa-ma domnule cu prostiile tale!" Dar inainte de a judeca si de a trage linie, hai sa vedem ce spun mayasii si Pentagonul!

In urma cu 3500 de ani civilizatia Maya punea bazele unei stiinte care acum este numita astronomie.Au pus la punct un sistem calendaristic care determina cu acuratete structura anului solar, divizat in 18 luni a cate 20 de zile fiecare, plus o perioada "nefericita" de 5 zile care corespundea sfarsitului de an.Au calculat date astronomice pentru perioade de milioane de ani, cat si ciclurile prin care aceasta planeta trece ireversibil. Bineinteles toate acestea sunt sustinute in ziua de azi de stiinta. Inca de pe atunci au calculat oscilatia axei terestre care, cu cicluri de 26.000 de ani, schimba continuu pozitia aparenta a stelelor, iar la nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani.In prezent ne apropiem de aceste 2 mari schimbari, aflandu-ne la sfarsitul acestui mare ciclu dar si la inceputul unuia nou. Civilizatia Maya, caracterizata de o inalta spiritualitate, a prezis prin calcule astronomice si nu numai, evenimente pentru o lunga perioada de timp, chiar si data exacta a disparitiei propriei civilizatii. Calendarul mayas considerat drept cel mai exact si bine calculat calendar din istoria civilizatiilor, ia sfarsit in data de 21.12.2012.Ei spun ca pe 21.12. 2012 va culmina alinierea soarelui nostru cu stelele din centrul Caii Lactee!La aceasta data, lumina si umbra il vor proiecta pe Sarpele cu pene coborand pe treptele piramidei Chichen Itza, care la baza are un cap mare de sarpe sculptat in piatra. Pe 21.12. 2012 in jurul orelor 11:11, coada sarpelui proiectata din varful piramidei va tinti exact inspre constelatia Pleiadelor, intr-o aliniere asemanatoare celei pe care o au piramida lui Quetzalcoatl din Teotihuacan.Atunci, cred mayasii, odata cu revenirea pe pamant a lui Quetzalcoatl, lumea noastra se va sfarsi prin foc, iar pantecele cosmic Hunab Ku va da nastere unui nou soare, numit de mayasi Cel de-al Saselea Soare, o alta lume mai evoluata urmand sa se nasca. Iar daca va intrebati ce e adevarat din toate acestea, ei bine,oamenii de stiinta inclusiv Pentagonul (pentru ca noi masuram totul numai prin stiinta si nu prin spiritualitate) raspund afirmativ la toate acestea.

La data solstitiului de iarna 2012, soarele se va afla in aliniamentul galactic, adica va fi pe aceeasi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care imparte in doua calea Lactee, divizand-o in 2 emisfere).

Bineinteles ca in ceea ce priveste Sarpele cu pene si toata descrierea simbolica prezentata mai sus, trezeste ras si ironie din partea acestei civilizatii atat de ancorate in materialism, vanitate si...infinit, vorba lui Einstein.Ma intreb, oare se stie ce reprezinta simbolul ancestral al caduceului pe care il vedem ca troneaza mare pe cladirea Camerei de Comert si la unele centre medicale? Si uite ca folosim fel si fel de simboluri ancestrale care sa ne reprezinte institutiile doar asa...ca arata bine si impunator. Dar ce ar crede daca le-ai spune ca e vorba de sarpele kundalini, respectiv canalele ida si pingala sau "sarpele cosmic" cum mai e denumit de shamani?

Dar sa mergem mai departe si sa vedem ce ne spun oamenii de stiinta si Pentagonul, care a pus pe jar toate marile publicatii de pe intreg mapamondul.

Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W.O.Schumann, intre 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann, sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita in domeniul militar. Din 1980, rezonanta a inceput sa creasca, acum fiind de 12 cicli pe secunda. Acest lucru inseamna ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cat era odinioara.De altfel, fiecare dintre noi si-a dat seama de accelerarea timpului. Multi se plang ca nu le ajunge ziua pentru ceea ce au de facut. In acest ritm in 2012, timpul va ajunge la punctul 0.Odata cu Rezonanta Schumann, creste nivelul vibrational al oricarei fiinte de pe Terra (ceea ce e logic si nicidecum paranormal). In ultimii mii de ani, liniile de camp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord. Oamenii de stiinta au observat insa ca acest camp magnetic stabil incepe sa se schimbe, sa slabeasca. In ultimul secol, slabirea a fost de 10-15%,iar in ultimii ani s-a accelerat tot mai mult.

Dr. Garry Glatzmaier, profesorul de Fizica Pamantului la Universitatea California din Santa Cruz, afirma ca: "miezul metalic lichid al planetei se misca continuu, pentru a se putea raci. Aceste miscari genereaza camp magnetic terestru. Dar miezul se misca si in directii opuse campului majoritar care pot creste in intensitate, ducand in cele din urma la o inversare a Polilor magnetici ai planetei. Acesta inversare e precedata intotdeauna de o slabire a campului magnetic. Iminenta inversare a Polilor ar putea fi aratata si de extinderea Aurorei Polare care se observa numai la Polul Sud. Aceasta urmeaza sa se extinda si asupra Atlanticului de Sud. Slabirea campului magnetic si cresterea in intensitate a radiatiilor telurice Hartmann duce, de asemenea, la inmultirea cazurilor de cancer. Dar pentru ca aceasta transformare se petrece nu numai la nivel planetar, ci si in intreg sistemul nostru solar, sa urmarim mai departe o statistica:
- atmosfera planetei Marte creste rapid ; acum s-a dublat si a dus la defectarea lui Mars Observer in anul 1997. Luna, isi " croseteaza" atmosfera proprie care acum se intinde pe o suprafata de 6.000 de km, fiind compusa din compusi ai sodiului, dupa cum declara Alexei Dimitriev, cercetator rus.
- Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa.
- Jupiter sufera o modificare atat de puternica incat s-a format un tub de radiatie ionizata, intre el si un satelit. De asemenea,campul lui magnetic a crescut in intensitate de 2 ori.
- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica campul magnetic si devin tot mai stralucitoare. Activitatea vulcanica pe Terra a crescut cu 500% din 1875 incoace, iar campul magnetic al soarelui a crescut cu 230% din 1901. Conform Academiei Nationale de Stiinte din Siberia (NASS), aceste schimbari se datoreaza intrarii Sistemului Solar intr-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Plasma stralucitoare de la marginea Sistemului Solar a crescut recent de 10 ori in intensitate.Cercetatorii rusi au studiat partea frontala a heliosferei si au observat acolo plasma stralucitoare, ca si cum intregul Sistem Solar a intrat intr-o zona cu o energie mult mai inalta, numita Centura Fotonica.

Pe langa toate acestea Pentagonul scoate un raport de la naftalina publicat pe 22 februarie 2004 in renumitul ziar The Guardian, avertizand populatia auspra problemei incalzirii globale si bineinteles a poluarii. Raportul vizeaza Casa Alba si mai ales pe controversatul George.W. Bush care s-a prezentat cu o atitudine "dosnica" in ceea ce priveste incalzirea globala si semnarea protocolului de la Kyoto. Dar sa nu scapam din vedere ca SUA are "contributia" cea mai mare din lume in ceea e priveste gazele de sera aproximativ 40% .

Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie, se arata in raportul Pentagonului.

In ianuarie 2004 David King a intrat în atentia intregului mapamond. David King este ministrul pe probleme stiintifice în Anglia si un mare om de stiinta. El i-a facut o vizita lui Tony Blair inainte de a publica articolul despre situatia critica in care planeta Terra se afla, acesta din urma spunandu-I sa pastreze tacerea asupra acestui subiect.Considerand ca e o problema destul de grava pe care intreaga omenire ar trebui sa o cunoasca, în ianuarie 2004 a publicat concluziile sale stiintifice în Jurnalul American de Stiinta. In articol, King spune: "dupa parerea mea, schimbarile climatice sunt cele mai severe probleme de care se loveste intreaga umanitate, mult mai severe decît amenintarea terorista." O luna mai tarziu s-a aflat ca si Pentagonul studia aceasta problema de cativa ani. Studiul Pentagonului a durat pana in octombrie 2003 si a fost dat publicitatii sub numele: "An Abrupt Climat Change Scenario and Its Implications for United States National Security" adica "Scenariul Schimbarilor Climatice Abrupte si Implicatiile Asupra Securitatii Nationale a SUA." Un simplu search pe internet va poate lamuri asupra acestui subiect, documentul este scris in limba engleza si are 26 de pagini. . Pentagonul a oferit publicitatii (inclusiv revistei National Geografic) o fotografie prin satelit a Polului Nord din anul 1970 si una din 2003, care dezvaluie ca peste 40% din calota polara nordica s-a topit în numai 33 de ani. Ceea ce e mai rau, este ca viteza de topire creste intr-o rata extrem de abrupta. Pentagonul a dovedit ca toate afirmatiile oficiale ale guvernelor diferitelor tari cum ca "calotele nu se topesc" sunt de fapt minciuni. Iar aceste minciuni sunt mai daunatoare decît cea mai mare amenintare pe care ar putea-o avea terorismul asupra USA.

Pe scurt ne putem astepta la cataclisme de proportii mari, schimbari severe si bruste de clima, regiuni inundate, acoperite de apa si o restructurare geofizica.Ce se va intampla din punct de vedere spirtual la nivel planetar, ramane de vazut. Exista cateva ipoteze vis-a-vis de schimbarile in plan energetic si spiritual: vise intense; creste sensibilitatea corpului uman ca rezultat al vibratiilor noi, mult mai inalte; timpul se contracta; corpul fizic a inceput sa se schimbe, se creeaza un nou corp de lumina; cresc abilitatile intuitive si de vindecare, dovada multimea de bioterapeuti aparuta in ultimul timp; structura interna a ochiului uman se transforma in functie de capacitatile latente ale fiintelor, nou-nascutii au capacitatea telepatica mult marita; toate bolile incurabile ale sec. XX vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul, cea de-a 5-a lume se sfarseste in 1987, a sasea Lume incepe in 2012(conform mayasilor), vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi, vom depasi cunostintele actuale despre Timp si Spatiu, vom depasi necesitatea Banului, dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a, planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers,ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.

Multa informatie si de tot felul! Multi nu dau importanta, nu cred, altii afirma ca ar fi vorba de un soi de manipulare la nivel mondial si ca: "Pentagonul asta spune numai bazaconii" , in timp ce altii sustin ca ar fi vorba de apocalipsa si sfarsitul lumii. Poate ca daca am putea sa ne situam undeva la mijlocul distantei dintre toate aceste afirmatii am putea vedea mai clar situatia in care ne aflam. Cert este ca pe parcursul timpului au fost multi profeti si clarvazatori care au prezis fel si fel de lucruri despre acest an 2012.Chiar si Edgar Cayce a vorbit de acest an, ca fiind o bariera peste care nu poate trece in sedintele sale de autohipnoza si ca este o perioada de cotitura pentru intreaga civilizatie a planetei noastre. Cel mai important este cum vom trece acest... hop, cu lumina si iubire sau cu intuneric si amaraciune .Stiintele initiatice spun ca stadiul de evolutie al omenirii determina modul in care planeta se transforma si isi urmeaza cursul. Gandurile pozitive si sentimentele curate de iubire, aduc dupa sine energii pozitive si schimbari benefice.E o lege veche, care intotdeauna isi va urma cursul: fiecare gand si fapta rezoneaza in tot universul atragand dupa sine energii de acelasi fel! Nu degeaba Isus Hristos a spus : " Iubiti-va intre voi asa cum eu v-am iubit!" .Noi romanii ne-am obisnuit cu multa grasime si pe inima cat si pe suflet. Si poate ca ar fi mai bine sa reducem nivelul de colesterol si sa inaltam sentimentul de iubire. In acest fel am avea o inima mai sanatoasa si un suflet mai bogat! Ca pana la urma, un infarct spiritual nu ne-ar duce prea departe, sau ca sa zic mai bine, prea sus.

" Viata insasi este magie, iar daca nu crezi asta, macar incearca sa o traiesti ca pe ceva magic".
Albert Einstein

Articol preluat de pe http://ezoteric.gardianul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu