Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

miercuri, 11 februarie 2009

Donald Trump saraceste?

Emiratele Arabe Unite: si Donald Trump amână proiecte

Peste jumătate din constructii au fost lăsate în aer. Viitorul a circa 53% din cele 1.289 de proiecte, în valoare de 582 miliarde de dolari, din Emiratele Arabe Unite este incert. Şi acolo piaţa construcţiilor a fost zdravăn zguduită de criza de pe piaţa imobiliară.

Emiratele Arabe Unite: si Donald Trump amână proiecte
Studiile pieţei din Dubai arată industria construţiilor a fost grav afectată. Dintr-o industrie puternică, estimată la 1,3 miliarde de dolari, circa 698 de milioane reprezintă investiţii în proiecte imobiliare în curs de desfăşurare.

Un raport de piaţă realizat de compania de cercetare în domeniul economic Proleads, care trece în revistă piaţa imobiliară de agrement, de divertisment precum şi infrastructura, arată că piaţa imobiliară este cel mai grav lovită.

Scăderea preţurilor din Dubai şi limitarea accesului la finanţări au forţat dezvoltatorii să îşi amâne o parte din proiecte şi să ia măsuri pentru a face faţă condiţiilor actuale ale pieţei. O parte din gigantul proiect Jumeirah Garden City, care a atras investiţii de 350 milioane de dolari, va fi amânat. Printre proiectele întârziate se mai numără cartierul de vile Frond N villas, turnul Gateway şi hotelul internaţional Trump, dezvoltat în parteneriat cu miliardarul Donald Trump.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu