Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

miercuri, 11 februarie 2009

Hyundai HED-6 concept

Hyundai a făcut publică o imagine teaser a conceptului HED-6 care va debuta la Salonul Auto de la Geneva, din martie. Designul lui HED-6 a fost conceput la divizia europeană a companiei din Rüsselsheim, Germania şi indică direcţia spre care se îndreaptă viitorul SUV compact al Hyundai.

Supranumit "nomadul urban" şi "o maşină de contrast pentru o lume de contrast", Hyundai afirmă că inspiraţia pentru noul model vine de la oraşe culturale precum Berlin, Paris şi Londra. Exteriorul agresiv este alcătuit dintr-un amestec de linii puternice şi ascuţite care ajută la crearea unui aspect impresionant.

Printre celelate elemente cheie ale designului lui HED-6 se numără farurile alungite spre posterior, grila hexagonală, jante din alilaj uşor de 21 inch, şi o lunetă specială, tridimensională realizată din plastic şi nu din sticlă. Propulsia este asigurată de motorul GDI turbo de 1.6 litri care dezvoltă 175 cai putere.

To la Geneva va debuta şi i30 blue care utilizează pentru prima oară, în cazul Hyundai, tehnologia start/stop denumită de Hyunday Idle Stop and Go (ISG). Conceptul i30 blue are un motor de 1.6 litri pe benzină şi foloseşte cu 7% mai puţin combustibil iar emisiile de CO2 sunt mai mici decât modelul standard i30.

i30 blue va fi disponibil în varianta hatchback cu cinci uşi, fiind propulsat de motorul menţionat anterior dar şi de unul mai economic de 1.4 litri. Hyundai va mai arăta la Geneva şi noul i20, un automobil cu trei uşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu