Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

joi, 5 februarie 2009

Latitude, serviciul Google care te ajuta sa-ti urmaresti mai usor familia si prietenii

O noua aplicatie Google permite utilizatorilor sa isi localizeze familia sau prietenii abonati la acest serviciu, fara a le afecta intimitatea, informeaza blogul oficial Google. Disponibil de marti, Google Latitude ar trebui sa reprezinte "o modalitate amuzanta de a ramane in contact cu prietenii si apropiatii", indicand cu aproximatie locul in care acestia se afla.

"Puteti afla daca sotia este prinsa in trafic sau unde au plecat amicii in week-end", mai precizeaza Google. In ceea ce priveste intimitatea, "totul in ce priveste Google Latitude este optional. Puteti controla cu precizie cine doriti sa stie unde va aflati, dar sa decideti si punctul in care ei va vor localiza". Mai mult decat atat, exista posibilitatea ca utilizatorii sa aleaga sa fie „vazuti” intr-un loc in timp ce, in realitate, sa se afle in alt loc.

Serviciul este disponibil deocamdata in 27 de tari, printre care 14 state membre ale Uniunii Europene. Serviciul poate fi utilizat de pe orice telefon de ultima generatie si de pe computere. Pe iPhone insa, serviciul nu este disponibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu