Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

sâmbătă, 14 martie 2009

Lucian Bute: "Am demonstrat ca merit sa fiu campion"

"Va multumesc tuturor pentru suport. A fost o seara exceptionala. Am demonstrat ceea ce trebuia, ca sint campion si camerit sa fiu campion. Dedic aceasta victorie lui Eric Lucas si fetitei lui", a spus Lucian Bute imediat dupa ce a cistigat partida cu Fulgencio Zuniga.

"M-am trezit devreme ca sa ma uit la meci. Lucian este un boxer înalt pentru categoria lui, stie sa îsi foloseasca foarte bine alonja. Multor boxeri cu palmaresul lui li s-ar fi urcat la cap, insa Lucian a ramas cu picioarele pe pamint.

Bute a dominat clar si meciul cu Andrade. De data asta a fost mult mai atent si si-a dominat adversarul fara drept de apel. Stiu ca Bute îsi doreste o revansa cu Andrade si cred ca va cîstiga si atunci", a spus Mihai Leu pentru Radio Romania Actualitati.

"M-am asteptat la acest rezultat. Am vazut cum a inceput Zuniga. A fost sparing partenerul lui Lucica. Sa vedem ce ne rezerva viitorul", a spus Adrian Diaconu la Radio Romania Actualitati.

"A fost o victorie extraordinara", a declarat pitesteanul Crinu Olteanu, fost campion mondial la box pentru Radio Romania Actualitati.

Dupa ce l-a invins pe Fulgencio Zuniga, Lucian Bute a vrut sa multumeasca tuturor romanilor care l-au urmarit de acasa.

"Ii salut pe toti românii. A fost o seara perfecta. A fost un meci asa cum mi-am dorit. M-am pregatit foarte serios cu antrenorul meu. L-am privit foarte serios pe Zuniga. Ma simt foarte bine aici la Montreal. Publicul m-a adoptat. Toti îmi striga numele. Sînt mîndru de acest lucru.

Sînt convins ca foarte multi români s-au trezit pentru a fi alaturi de mine. Upercutul de stînga este arma mea favorita. M-am uitat foarte atent la meciurile lui Zuniga. Asta a fost planul nostru. Am fost din prima repriza concentrat

Este posibil sa boxez pe 19 iunie in Quebec. Am avut o discutie preliminara cu primarul din Quebec. Am asteptat sa se termine acest meci. Acum cred ca in urmatoarele zile vom discuta cu cei din conducerea clubului. Eu sînt deschis la orice meci si voi boxa oriunde. In cazul în care va cîstiga urmatorul lui meci, voi boxa în toamna cu Andrade. Imi doresc acest meci", a spus campionul mondial IBF, Lucian Bute, pentru Radio Romania Actualitati.

JoJo Dan si Adrian Diaconu sint in ring pentru a-l felicita pe Lucian.

RUNDA 4
Zuniga este numarat dupa ce Lucian s-a napustit asupra lui. Lucian simte ca se poate si incearca sa il faca KO. Zuniga primeste multe lovituri si nu mai poate continua. LUCIAN BUTE IL FACE KO PE COLUMBIAN.

RUNDA 3
Zuniga prinde curaj si ataca, insa upercutul lui Lucian il baga in corzi pe columbian. Lucian a cistigat runda a treia cu ajutorul temutului upercut de stinga.

RUNDA 2
Zuniga incearca sa se apropie de Lucian, insa nu reuseste foarte des. Lucian a dominat net si runda a doua. Bratul drept al lui Lucian il tine la distanta pe columbian.

RUNDA 1
Lucian a inceput prin a-si studia adversarul. Publicul ii scandeaza numele. Lucian reuseste un dublu croseu de dreapta. Runda ii apartine lui Lucian Bute.

Lucian Bute a intrat in sala intr-o atmosfera deosebita. Adrian Diaconu i-a adus centura. 15.000 de specatori sint in picioare si ii scandeaza numele.

Fulgencio Zuniga, 31 ani, 19 KO din 22 de partide intra in ring.

Bute este in vestiar si il asteapta pe Zuniga sa intre in ring. Tensiunea este maxima.

Fanii lui Lucian Bute au steaguri romanesti pe care le flutura in asteptarea campionului.

Lucian Bute este urmarit din sala de catre fostul sau adversar, Librado Andrade.

Cel de-al doilea roman care a boxat in gala in care Lucian Bute si-a aparat centura cu diamante, JoJo Dan l-a invins la puncte pe mexicanul Cesar Soriano, intr-un meci care nu a avut nici o miza.

Lucian si-a aparat pentru a treia oara centura cu diamante dupa ce, pe 19 octombrie 2007 a devenit campion mondial in fata lui Alejandro Berrio.

Pe 29 februarie 2008 Lucian si-a aparat pentru prima data centura. Adversarul lui, William Joppy a cedat in fata romanului inainte de terminarea celor 12 runde.

Pe 24 octombrie campionul IBF si-a pus din nou centura in joc in fata lui Librado Andrade, tot in Montreal, la Centre Bell. In acel meci Lucian a fost pus la podea si numarat pentru prima data in cariera, insa si-a pastrat centura in ciuda numeroaselor controverse.

Un comentariu:

  1. A si meritat sa castige!
    PS: Facem un schimb de linkuri?
    Nume:Inocentul
    Link: http://inocentul.wordpress.com
    Astept sa imi spui cum sa te trec si pe tine!
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere