Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

joi, 19 martie 2009

Lumea lui Mircea Badea: "Cum şi-a luat Elena Băsescu Range Rover cu banii jos din salariul de 1000 de euro?"

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

După ce şi-a anunţat demisia din PD-L, Elena Băsescu a ţinut să clarifice şi problema controversatului său salariu de la firma Luxten. Mezina preşedintelui a declarat că a fost angajată pe o leafă de 300 de euro şi a ajuns să câştige în prezent "puţin peste 1000".

Mircea Badea se întreabă cum a reuşit fiica preşedintelui să îşi cumpere un Range Rover din salariul acesta, în condiţiile în care modelul sport condus de Elena costă în jur de 70.000 de euro.



"Asta înseamnă că şase ani nu a mâncat, nu a băut, nu s-a epilat şi a strâns banii pentru maşină."



Un sacrificiu care a meritat, de altfel, având în vedere că "maşina este de fapt un stâlp de susţinere pentru domnişoara Băsescu, pentru că ea va strânge semnături sub sigla EBA, care este şi numărul de la maşină"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu