Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

marți, 5 mai 2009

Autocarul Stelei a fost atacat de huligani: i-au spart capul lui Golanski!

Jucătorii Stelei au plecat astăzi spre Buzău, în vederea meciului din deplasare pe care elevii lui Marius Lăcătuş îl vor disputa împotriva echipei locale, Gloria.

La ieşirea din Bucureşti, în apropiere de Afumaţi, un grup de huligani au asaltat autocarul echipei din Ghencea, spărgînd cu pietre toate geamurile maşinii care-i transporta pe jucătorii Stelei! Mai mult, polonezul Pawel Golanski s-a ales cu capul spart în urma acestui atac şi a fost ridicat de o ambulanţă la scurt timp după aceea.

Poliţia locală a ajuns la faţa locului pentru a rezolva situaţia delicată a delegaţiei "roş-albastre". În autocar erau în acele momente 18 jucători, plus stafful tehnic al Stelei.

Pawel Golanski este dat ca titular în echipa Stelei pentru meciul cu Buzău, dar acesta are şanse mari să rateze disputa de astăzi!

"Cred că nu se mai pune problema ca Golanski să joace diseară, avînd în vedere că nu va face deplasarea cu echipa.

Poate fi un scenariu, avînd în vedere că Dinamo joacă la Galaţi, iar galeria lor are drum comun cu noi pînă la un anumit punct.

Sperăm ca poliţiştii să-i prindă pe atacatori cît mai repede", a declarat la RTV Cătălin Făinişi, ofiţerul de presă al Stelei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu