Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

joi, 28 mai 2009

Cum ne respectăm campionii. Lotul feminin olimpic la canotaj, umilit pe lacul Snagov (VIDEO)

campioane la canotaj umilite

Observator

"Aur pentru România!". Fie că a fost vorba de gimnastică, canotaj sau atletism, ani buni de zile, mii de oameni au simţit bucuria şi mândria de a fi român atunci când tricolorul românesc se înălţa deasupra celorlalte drapele şi imnul ţării noastre se auzea în sălile care găzduiau olimpiade.

Campionii noştri au adus de multe ori bucurie în sufletele românilor, atunci când alte motive de bucurie nu prea existau. Pentru astfel de performanţe strălucite se presupune că le datorăm măcar respect. Există însă anumiţi români pentru care o medalie olimpică nu valorează nimic. Mai grav este că nici demnitatea umană nu pare să cântărească prea mult în ochii lor.

Campioanele olimpice la canotaj ale României sunt umilite, pe lacul Snagov. Proprietarii bărcilor cu motor le întrerup antrenamentele şi le atenţionează că fac prea multă gălagie pe lac. O altă campioană, Constantina Diţă Tomescu a avut şi ea parte de umilinţă, în timpul unui antrenament în pădurea Băneasa.

După ce au fost ameninţate cu puşca de unii locatari cu reşedinte pe malul lacului Snagov,campioanele olimpice ale României erau să fie răsturnate în apă.

Săptămâna trecută, în timpul antrenamentului, campioana olimpică la maraton, Constantina Diţă a fost şi ea umilită pe aleile din pădurea Băneasa. Diţă a fost ciupită şi stropită cu bere.

Antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu