Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

marți, 9 iunie 2009

Care sunt valorile in zilele noastre??

Urmatoarea stire este preluata de pe site-ul antenei 3. Titlul m-a facut curios dar stirea m-a lasat fara cuvinte. Credeam ca stiu in ce lume traim si pe ce se pune valoare in zilele noastre dar stirea asta a venit ca un punct pe I si a stins orice speranta.
Daca tot crestem gaini si porci si alte oratanii pentru a ne hrani de ce nu am creste si crocodili ca sa facem ... posete de mii de euro ... 2-3 crocodili pentru o poseta...Eu zic sa ne apucam sa crestem niste oameni pentru eventuale transplanturi de organe...cine stie cand o sa avem nevoie...Doamne!!

Atenţie Dorobanţi: Hermes s-a apucat de creşterea crocodililor pentru a acoperi cererea de "poşete"

Grupul francez de produse de lux Hermes a trecut la creşterea crocodililor la ferme din Australia pentru a încerca să facă faţă cererii pentru genţile de piele, a anunţat directorul companiei.

Clienţii trebuie uneori să aştepte câţiva ani pentru anumite genţi din piele exotică, ce pot ajunge la preţuri de peste 35.000 de euro.

"Este nevoie de 3-4 crocodili pentru a face una din genţile noastre, aşa că acum creştem proprii noştri crocodili la ferme în special din Australia," a declarat Patrick Thomas pentru Reuters.

Hermes deja este în faţa unei mari provocrări cu producţia de 3000 de genţi din piele de crocodil pe an.

Creşterea crocodililor în ferme este foarte scumpă, deoarece reptilele trebuie ţinute separat pentru a le proteja piele de muşcături.

Produsele din piele ale Hermes, ce reprezintă 40% din afaceri, a fost cea mai robustă în timpul acestei crize, grupul angajând 50-100 de munctiori în plus, pe lângă cei 2.000 de specialişti.

Antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu