Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

sâmbătă, 4 iulie 2009

Elena Udrea îi cheamă pe ciprioţi la băi în România

Ministrul Turismului, Elena Udrea, s-a întâlnit vineri, la Bucureşti, cu omologul din Cipru, Antonis Paschalides, în urma întâlnirii stabilindu-se formarea unui comitet româno-cipriot de cooperare în domeniul turismului.

Ministrul Comerţului, Industriei şi Turismului din Republica Cipru a declarat că România este considerată de guvernul cipriot un partener strategic, iar ministrul român a punctat faptul că ţara noastră are multe lucruri de oferit potenţialilor turişti ciprioţi, în special din turismul balnear, de vânătoare şi de pescuit.

De asemenea, Elena Udrea a primit asigurări că Republica Cipru va sprijini accederea României la Organizaţia Mondială a Turismului. Cei doi miniştri se vor mai întâlni în Cipru, unde Elena Udrea se va discuta cu investitori interesaţi de turismul românesc. Tot vineri, Ministerul Turismului a cerut companiilor de publicitate outdoor să pună la dispoziţia ministerului în mod gratuit pentru perioada 10 iulie – 31 august , spaţiile publicitare pentru campania de promovare a turismului intern „Turist în România”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu