Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

vineri, 3 iulie 2009

Prima victimă a virusului H1N1 din China a murit de fapt electrocutată în toaleta spitalului

Urmatoarea stire este preluata de pe site-ul antenei 3. Citind-o iti dai seama cum e viata asta si realizezi ca daca ceva este scris acolo sus, indiferent pe ce drum o iei, tot acolo ajungi.

O femeie în vârstă de 34 de ani, care a devenit prima victimă a gripei porcine în China, se pare că a murit de fapt după ce s-a electrocutat în toaleta spitalului. Pacienta, al cărui nume nu a fost făcut public, a murit miercuri dimineaţă în spitalul Nr.1 din Hangzhou.

Ea a fost internată pe 23 iunie în spital, diagnosticată cu virusul H1N1, însă a arătat semne de revenire în ultimul timp, când scăpase şi de febră. Doctorii au declarat pentru Xinhua, agenţia de presă de stat, că temperatura corpului ei era normală de o săptămână şi că singura simptomă a virusului rămasă era tuşitul ocazional.

Joi, rudele femeii au luat cu asalt spitalul, aruncând cu pietre în geamurile de la intrare şi într-o ambulanţă. Rudele spun că pacienta a murit în urma unui şoc electric suferit în timp ce folosea toaleta. Poliţia locală investighează cazul, însă oficialii susţin că moartea a fost "accidentală".

Aşadar, China încă nu a avut parte de o victimă directă a gripei porcine. Totuşi, Liang Wannian, vicepreşedintele consiliului de urgenţă al Ministerului Sănătăţii, a declarat că este "foarte posibil" ca în viitorul apropiat să se înregistreze o victimă a virusului.

În ciuda controalelor stricte pe toate aeroporturile, China are 866 de cazuri confirmate ale infestărilor cu H1N1, 340 de persoane primind în prezent îngrijiri în spitale. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a înregistrat la nivel global 77.201 cazuri de gripă porcină, în peste 100 de ţări, în 332 de cazuri virusul fiind fatal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu