Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

luni, 3 august 2009

Asistenta doctorului lui Michael Jackson, vinovată de moartea megastarului

În ancheta morţii lui Michael Jackson au apărut noi elemente. Se pare că artistul a murit, după ce o asistentă a medicului său personal i-a administrat o doză de calmant Demerol. Potrivit The Sun, doctorul Conrad Murray dormea în timp ce asistenta i-a administrat medicamentul care l-a ucis pe megastar.

Ultima doză de Demerol i-a fost fatală Regelui Pop deoarece, în aceeaşi zi, doctorul Murray i-a administrat un alt medicament foarte puternic, Propofol. Se pare că megastarul s-ar fi trezit din somn cu dureri foarte mari, după ce medicamentul îşi pierduse efectul şi ar fi rugat-o pe asistentă să-i dea Demerol.

Combinarea celor două medicamente, Demerol şi Propofol, ar fi condus la moartea lui Michael Jackson. Potrivit surselor The Sun, doctorul lui Jackson dormea în timp de inima cântăreţului s-a oprit. Când s-a trezit, medicul ar fi încercat să-l resusciteze pe Michael, însă fără succes.

Propofol este un medicament foarte puternic folosit în spitale. Medicamentul mai este cunoscut şi sub numele de Diprivan, fiind un anestezic folosit în chirurgie care induce starea de comă. Specialiştii spun că medicamentul nu este recomandat pentru insomnii pentru că forţează sistemul nervos să intre în repaus. Mai mult, ritmul cardiac şi respirator sunt încetinite.

Medicul personal al lui Michael Jackson a fost desemnat, oficial, ca suspect în ancheta asupra morţii megastarului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu