Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

duminică, 29 noiembrie 2009

Lucian Bute: "Am demonstrat ca merit sa fiu campion!"

"Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați trezit în această dimineață special pentru mine. Nu va puteti imagina cum ma simt in aceste momente. A fost o seara exceptionala. Am muncit mult pentru acest meci. Am demonstrat ca merit sa fiu campion si ca a fost un accident in 2008.

A fost o oprtunitate foarte mare. Sper ca pe viitor sa boxez numai pe HBO si sa am numai meciuri mari. Lenox mi-a spus ca sint un boxer bun, ca am facut un meci bun si ca acum nu are cine sa ma bata.

Ma bucur foarte mult ca meciul s-a vazut si in Romania. Le multumesc celor care au facut posibil sa se vada meciul in Romania. Abia astept sa vin acasa", a spus Lucian Bute dupa meci.

Ora 8:25 "Inaintea meciului Lucian a spus ca o sa il bata, o sa il raneasca si o sa reuseasca un KO. In runda a patra cind a vazut ca Andrade s-a ridicat, Lucian a spus ca il va lovi in asa fel incit sa nu se mai ridice si l-a "curentat" la ficat", a spus Rudel Obreaja la Realitatea TV.

Ora 7:03 "A fost o partidă extraordinară, foarte bine pregătită. Acesta este adevăratul Lucian Bute. Nu credeam că va învinge prin KO, importanta era victoria", a spus Rudel Obreaja, presedintele Federatiei Romana de Box, la Radio Romania Actualitati.

Ora 7:00 "A fost un meci extraordinar. Ceva de vis. Stiam că îl va învinge pentru că era într-o forma extraordinară. Nu mă asteptam să îl bată prin KO", a spus Adrian Diaconu la Radio Romania Actualitati.

Ora 6:55 Lucian Bute plinge!

Ora 6:54 Primul pugilist care l-a facut KO pe Andrade. Lucian dovedeste ca ceea ce s-a petrecut anul trecut a fost o simpla intimplare. Toata sala cinta! Campionul nostru a facut in aceste momente milioane de romani fericiti!

Runda 4
Andrade incepe in forta cu un upercut bine plasat. Si continua cu o serie in forta. Bute reuseste o combinatie si Andrade e la podea cu un croseu de stinga. Mexicanul se ridica si Bute reuseste un upercut bine plasat. A doua ora la podea Andrade!!!!!! VIctorie pentru BUTE

Runda 3
Andrade ataca, insa Lucian contreaza cu directa de stinga. Bute pastreaza distanta si reuseste o directa de stinga, un croseu si inca o directa in figura lui Andrade. Excelenta serie. Lucian se dezlantuie cu o serie de lovituri la figura. Andrade reuseste un croseu de dreapta. Upercut de stinga intrat excelent lui Bute. Bute domina partida si isi adjudeca si runda a treia.

Runda 2
Andrade eschiveaza o directa de stinga. Lucian reuseste un croseu de dreapta excelent. Lucian deschide garda lui Andrade si reuseste o serie de lovituri bine plasate. Andrade loveste sub centura. Runda 2 ii apartine lui Lucian.

Runda 1
Bute trimite o prima directa de stinga. Lucian il tine la distranta pe mexican si reuseste o combinatie bine plasata. Inca o directa de stinga bine plasata. Andrade incearca sa il provoace. Runda este cistigata de Lucian.

6:35 Sala explodeaza atunci cind este prezentat Lucian Bute. Mister KO este concentrat si pregatit pentru a-si lua revansa.

Ora 6:30 Lucian Bute intra in sala. Toti cei prezenti sint in picioare si ii striga numele. CAMPIONUL MONDIAL ESTE IN RING!

Ora 6:28 Tensiune maxima pentru toti romanii: Lucian Bute se pregateste sa intre in ring. Intreaga sala striga BUTE!

Ora 6:26 Librado Andrade intra in ring si este huiduit de intraga sala.

Ora 6:25 Astazi a mai fost facut un cantar oficial. Ambii au cu 6 kg mai mult decit la primul cintar oficial.

Ora 6:22 Daca Lucian cistiga acest meci se plaseaza in fruntea clasamentului IBF.

Ora 6:20 Lucian Bute este inca in vestiar si asteapta sa intre in ring. Adrian Diaconu tine centura cu diamante. Rudel Obreja este alaturi de Bute.

Ora 6:10 908.000 de dolari este bursa lui Lucian Bute, cei mai multi bani pusi in joc la un meci al unui sportiv roman.

Ora 6:00 La cantarul oficial, Librado Andrade a cintarit cu 50 de grame in plus fata de Lucian.

Ora 5:50 Bute este concentrat si hotarit sa cistige atit pentru a inchide gura celor care ii contestau victoria din 24 octombrie 2008 cit si pentru a face doua tari, Romania si Canada, fericite.

Ora 5:40 Lucian Bute este in vestiar unde asteapta sa se termine meciul dintre Funeka si Guzman. Face citeva schimburi de lovituri cu antrenorul lui, Stephane Larouche.

Lucian Bute îşi apără centura cu diamante, în noaptea de sîmbătă spre duminică, de la ora 5:30 (ora României) în faţa mexicanului Librado Andrade. Meciul se va juca în Colisee Pepsi din Quebec în faţa a 16.500 de spectatori. În cazul în care va cîştiga, Lucian ar putea deveni şi numărul unu mondial la categoria supermijlocie, următoarea sa ţintă fiind unificarea a două centuri mondiale.

Campionul mondial IBF s-a pregătit pentru acest meci atît din punct de vedere tactic cît şi din punct de vedere psihic: "Sînt de două ori mai bine antrenat fizic decît la primul meci, am pregătit în detaliu fiecare mişcare şi nu are cu ce să mă surprindă", promite Bute.

"Mister KO" a boxat cu Librado Andrade pe 28 octombrie 2008, cînd mexicanul l-a pus la podea pe român pentru prima dată în carieră. Atunci meciul a fost cîştigat, la puncte, de Lucian Bute.

În această nopate, de la ora 5:30, Lucian Bute vrea să închidă gura tuturor celor care i-au contestat victoria de acum un an.

"Andrade e un pugilist valoros, dar nu va mai avea şansa de a mă trimite la podea. Sînt de două ori mai bine antrenat fizic decît atunci, am pregătit în detaliu fiecare mişcare şi nu are cu ce să mă surprindă"
Lucian Bute

"Lucian va face spectacol. Victoria lui Bute va fi indiscutabilă. Eu cred că va termina cu Andrade în runda a opta sau a noua. Dacă nu, la puncte, victoria va fi în unanimitate. Oricum, am emoţii"
Titi Tudor, fostul antrenor al lui Leonard Doroftei

"Andrade nu are nici o şansă. Nu va mai avea el prilejul din primul meci ca să-l pună la podea pe Bute. Atunci Lucian şi-a pierdut concentrarea un moment şi l-a costat. Acum ambiţia lui e mare şi va cîştiga clar"
Leonard Doroftei, fost campion mondial WBA

"Sînt convins că va fi o victorie. Vreau una la puncte, nu neaparat prin knock-out. Andrade va pune presiune din primul moment, dar Lucian ştie să-i răspundă. S-a pregătit mult pentru acest meci"
Rudel Obreja, preşedinte FR Box

"Acum vreau să-l înving prin KO, ca să nu mai existe nicio îndoială. Voi încheia acest meci aşa cum trebuia să se încheie. Acum am primit această şansă şi nu o voi lăsa să-mi scape. Bute este un pugilist bun, dar îl voi învinge. Îl voi răni şi îl voi opri"
Librado Andrade

"Nu vreau numai un KO, vreau ca Librado să-i facă rău, să-l pedepsească, să-l bată până în lasă lat, să-l pulverizeze"
Howard Grant, antrenorul lui Librado Andrade

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu