Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

luni, 1 februarie 2010

Opel Astra s-a lansat pe piaţa românească la preţ redus

Obligaţi de ritmul scăzut de vânzări al pieţei şi forţaţi de presiunea concurenţei, reprezentanţii Opel România au impus un preţ special de lansare pentru cel mai nou model al mărcii, Astra, care astfel va costa, în luna februarie, 12.750 de euro.
Reducerea este consistentă faţă de nivelul oficial care fusese anunţat iniţial pentru acest model, respectiv 14.250 de euro, cu TVA inclus, pentru echiparea Essen­tia, dotată cu motor 1.4 litri, 100 CP. În standard, această versiune va fi do­tată cu aer condiţionat, radio CD, geamuri faţă electrice, oglinzi electrice încălzite, airbag-uri frontale şi laterale pentru şofer şi pasager faţă, ABS, ESP Plus.
Concurenţa noii Astra este repre­zen­tată de două nume grele ale in­dustriei europene şi mondiale de automobile, Volkswagen Golf şi Re­nault Mégane. Acestea au fiecare oferte de preţ imbatabile, pe care niciun potenţial cumpărător orientat către maşinile de familie din cla­sa compactă nu le poate ignora: Golf are un preţ de pornire de 12.999 de euro pentru TL Edition, care fi­gu­rează în oferta companiei, o redu­cere mare de la nivelul de listă de 14.851 de euro, iar Renault oferă încă preţul special de 12.332 de euro, la echiparea cu motor 1.6, 110 CP, faţă de 14.300 de euro, preţ de listă. Ală­turi de ele se află cea mai vân­dută ma­şină compactă din 2009, Kia cee’d, care are un preţ standard de por­nire de 11.722 de euro, pentru mo­torul 1.4, 90 CP.
Noua Astra s-a anunţat a fi un competitor extrem de puternic în seg­mentul C, având nu doar un de­sign spectaculos, ce aminteşte de In­sig­nia, ci şi o platformă tehnică soli­dă, ce va fi împărţită cu viitorul Am­pera sau Chevrolet Volt. Soluţiile ino­va­toare pentru unele din tehnologiile standard sau opţionale au făcut ca Astra să câştige o mulţime de premii la scurt timp după lansare, fiind la un pas de a cuceri titlul „Car of the Year”, la doar un an după Insignia.
Motoarele Astra acoperă gama de benzină cu propulsoare noi, 1.4 litri, 100CP, şi 1.6 litri, de 115 CP, ambele având şi versiuni turbo, de 140 şi 180 CP. În gama diesel există 1.3 litri, 1.7 li­tri şi 2.0 litri, cunoscute deja în fa­milia Opel. Cutiile de viteze vor fi ma­nuale, cu 5 trepte, cu 6 trepte şi au­to­mate, în funcţie de motorizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu