Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

marți, 1 noiembrie 2011

Memorie Kingmax 1GB DDR, 400MHz, PC3200, TSOP


Descriere

Kingmax 1GB DDR, 400MHz, PC3200, TSOP

DDR400 1024MB PC3200
Specificatii

Kingmax 1GB DDR, 400MHz, PC3200, TSOP

Cod: MPXD4-DDR1G400
General

Tip memorie:

DDR

Standard:

PC-3200

Capacitate:

1024 MB

Frecventa (MHz):

400


















17 comentarii:

  1. un upgrade ideal pt placile de baza cu slotul ddr.compatibilitate 100% cu placile de baza giga-byte si asus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ruleaza foarte bine, se simte diferenta pe Windows7 (768mb vs 1.5GB). Sta alaturi de un corsair de 512mb si nu au existat probleme de compatibilitate chiar pe o placa de baza veche (ECS P4VMM2 v1.0).
    Sunt multumit de calitatea acestui produs si de pretul destul de mic.
    Pro: - compatibilitate
    - pret mic
    - garantie 5 ani
    Contra: nimic de comentat impotriva

    RăspundețiȘtergere
  3. Am ales acest produs avand in vedere ca este la un pret bun si sper ca si calitatea sa fie buna !
    Pro: PRET BUN caliate buna
    Contra: nu am inca opinii contra

    RăspundețiȘtergere
  4. Ruleaza perfect la Apple modele mai vechi, pot sa recomand linistit, merita !

    RăspundețiȘtergere
  5. Memorie produsa de un producator cu traditie, memorie ce are un grad de fiabilitate mare si cu un raport pret/calitate competitiv

    RăspundețiȘtergere
  6. Am 2 placi foarte asemanatoare modelului acesta, le recomand cu incredere oricui are o placa de baza mai veche si considera ca merita imbunatatita si nu aruncata la gunoi (eu am un giga-byte cu dual memory 400+), am updatat biosul la ultima versiune (am procesor fsb800 pe soket 478, p4 de 2,8 overclockat la 3 GHz si pus pe hyper(treaba)threading inainte aveam celeron 2ghz cu fsb533) in aceeasi perioada am pus si ramii... iar cresterea performantei a fost colosala...
    merg atat de bine in dual channel ca placa video integrata (pe care am setat-o la 92 mb) "bate la fund" fx5200 (128mb/64biti) fara nici cea mai mica jena.
    Pretul ar fi o mica problema... pentru 4 sloturi si cineva care vrea impecabilitate dual memory 500 de lei se cam duc... dar avand deja un procesor bun si o placa video buna cred ca se merita investitia in asta decat intr-un nou calculator (eu am deja un fx5950 pe ddr frecv 400, pentru o asortare armonioasa)
    Pro: Pro de la profesionist :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici nu mai stiu cate seturi de memorii Kiungmax am achizitionat, pentru ca am o gramada de clienti si de fiecare data am ales Kingmax de la Emag pentru pretul si calitatea lor. Si eu am acasa o placa mai modesta Asrock Sk754 cu 2 memorii Kingmax si functioneaza ireprosabil. Merita achizitionate in detrimentul altor produse pentru ca am vazut ca efectiv "fac minuni"! La sistemele bolnave si puturoase pe care le-am dotat cu asa ceva, doar a trebuit sa golesc temporarele, cosul de gunoi, eventual sa modific partitiile de sistem la un minim 20 GB pt WinXP si cu aceste memorii au boot-at mult mai repede.
    Pro: - Calitate;
    - Adapate usoara la o gama variata de placi de baza;
    - Nu necesita experienta in montare si/sau configurare.
    Contra: Daca am fi carcotasi, am putea considera ca un pret pe jumatate ar fi mai bun. Dar are si calitatea pretul ei, nu credeti?

    RăspundețiȘtergere
  8. Le recomand tuturor ce vor sa faca un upgarde pentru o placa de baza mai veche, cu DDR400. Eu am cumparat 2 x 1GB, si mi se misca mult mai bine PC-ul.
    Pro: merg ireprosabil
    Contra: pretul un pic maricel, dar asa este peste tot

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am foarte mare experienta in alte tipuri de memorie dar eu sunt foarte multumit de acest RAM. Merita!
    Pro: Super meserie. a mers din prima exact cum ma asteptam.
    Contra: pretul

    RăspundețiȘtergere
  10. Se comporta excelent cu o memorie Elixir de 512MB . Am instalat memoria pe un PC mai..... hmmm...vechiutz... NU am avut nici o problema, functioneaza perfect.
    Pro: Se comporta excelent cu o memorie Elixir de 512MB . Am instalat memoria pe un PC mai..... hmmm...vechiutz... NU am avut nici o problema, functioneaza perfect.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumit am luat 2 in viitor am sa mai achizitionez 2 deoarece placa mea suporta 4x1G . O recomand celor care au placi putin mai vechi si nu suporta DDR 2 . Ca pret calitate e OK.
    Pro: DA un produs OK

    RăspundețiȘtergere
  12. Folosesc aceasta memorie de 2 saptamini impreuna cu memorie Elixir: 2x1 GB Kingmax si 2x512 MB Elixir pe o placa cu dual-chanel. Merge in mod dual dar scade frecventa la 333 de MHz din cauza nepotrivirii de latente, dar 3 GB de ram la 333 merg mai bine si mai repede decit 2 GB la 400. Asa ca daca aveti memorie cu CL3 puteti sa folositi cu incredere memoria.

    RăspundețiȘtergere
  13. Merge foarte foarte bine si sunt 100% multumit ca l-am achizitionat. Are o viteza buna si la un pret accesibil. Sunt destul de vechi, dar eu avand un PC din 2004 sunt multumit de acest produs. Il recomand si specific ca este compatibil cu Kingston si Corsair.
    Pro: Merge impecabil, cu o viteza foarte buna si la un pret accesibil.
    Contra: Sunt vechi si nu prea se mai fabrica, dar pentru cine are un PC putin mai "batran" e perfect.

    RăspundețiȘtergere
  14. o am de 3 zile... se misca bine deocamdata !
    mai am 2 de 512 ( una tot kingmax , acelasi model ) si una elixir
    sper sa se-nteleaga ...:)
    o sa revin cu o modificare / raspuns in cazu' in care se intampla ceva rau :))
    Pro: compatibilitatea
    Contra: pretu' putin cam mare

    RăspundețiȘtergere
  15. Este un produs de calitate, la nivelul de performanta asteptat pentru DDR1. Pentru cine nu isi permite sa inlocuiasca aproape tot computerul, un upgrade de memorie are efect din prima clipa.
    Pro: Usurinta in cresterea performantei globale a unui PC cam vechi
    Contra: Pretul incepe sa devina cam stanjenitor, nu cred ca raritatea solicitarii produsului este neaparat o buna explicatie pentru aceasta

    RăspundețiȘtergere
  16. O memorie foarte buna. Nu am avut nici o problema cu instalarea ei, sistemul a recunoscut-o imediat. Se simte foarte bine aportul de memorie, pana acum avand 1Gb instalat. Cealalta memorie este un Kingston cu aceleasi caracteristici, dar se impaca foarte bine amandoua si nu am avut, deocamdata, nici o problema.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am achizitionat acest produs si sunt foarte multumit de el, se simte diferenta. Recomand cu incredere, eu l-am combinat cu un Elixir de 512 Mb si merge exceptional !!!
    Pro: Raport calitate/pret.
    Compatibilitatea.
    Nu necesita experienta vasta in instalare.
    Contra: Putin dezamagit,ca nu a venit ambalat cum este in imaginea de mai sus, dar in fond si la urma urmei continutul conteaza nu ambalajul.

    RăspundețiȘtergere