Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

joi, 8 decembrie 2011

Televizor LED Samsung, 81cm, FullHD, 32D5000

Televizor LED Samsung, 81cm, FullHD, 32D5000


CEL MAI BUN PRET



Descriere

LED Samsung, 81cm, FullHD, 32D5000


Televizor LED Samsung, 81cm, FullHD, 32D5000

Acesta este televizorul premium practic si elegant pe care l-ati cautat. Pentru cea mai buna calitate posibila a imaginii Full HD, televizorul LED TV din seria 5 are Clear Motion Rate 100, motorul unic HyperReal si Wide Color Enhancer Plus. Ca si alte modele performante, seria este dotata cu functii standard de ultima generatie, cum ar fi tehnologiile AllShare si Anynet de la Samsung, ConnectShare™ Movie, intrari HDMI si sunet de cinema SRS, pentru o experienta completa de divertisment.





Experimentati detalii imbunatatite ale imaginilor, reproducerea culorilor si controlul superior.

Bucurati-va de calitatea fara precedent a imaginilor cu tehnologia avansata Samsung. Motorul HyperReal si iluminarea de fundal LED imbunatatesc imaginile si optimizeaza performanta, pentru imagini Full HD de claritatea cristalului. Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus dispune de algoritmi complecsi care fac culorile sa fie mai realiste si reda tonuri si nuante altfel invizibile.






Dispozitivul de divertisment pentru acasa de ultima generatie.

Conectivitatea exceptionala va permite sa va bucurati de intregul dvs. continut digital si de interactiuni, in acelasi loc. Tehnologia AllShare va permite sa conectati wireless televizorul dvs. la toate dispozitivele digitale compatibile, eliberând muzica, filmele si fotografiile stocate pe acestea. Software-ul pentru PC AllShare este disponibil pentru descarcare si permite cautarea, trimiterea in flux si redarea continutului de pe computer pe televizorul dvs. Intrarile HDMI va permit sa conectati direct pâna la patru dispozitive, oferindu-va mai mult continut de vizionat si de distribuit. Pentru mai multa comoditate, tehnologia Anynet concentreaza functiile tuturor telecomenzilor dvs. intr-o singura telecomanda eleganta.

Full HD 1080p

Mai aproape de realitate. Televizoarele Full HD de la Samsung ofera o rezolutie dubla fata de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi imbogatite, care va captiveaza mintea si va imbogatesc experienta vizuala.

Allshare

Reuneste tot continutul. AllShare se conecteaza wireless la dispozitive mobile prin tehnologia DLNA pentru ca filmele, fotografiile si muzica stocata pe ele sa poata fi vizualizate, ascultate sau distribuite pe televizorul dvs. inteligent.

Connect Share Movie

Conectati dispozitivele dvs. digitale. Tehnologia ConnectShare Movie™ va transforma televizorul intr-un sistem Home Theater – pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile si muzica stocata.

Filtru de zgomot digital


Cu filtrul de zgomot digital de la Samsung, urmariti programele analogice la claritatea cristalului, ca si cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajuta la eliminarea „zgomotului” digital care se vede pe ecranul dvs.

Wide Color Enhancer Plus

Vedeti adevaratele culori ale lumii. Wide Color Enhancer Plus de la Samsung utilizeaza un algoritm avansat pentru a imbunatati semnificativ calitatea imaginii: reda chiar si tonuri subtile si detalii pe care televizoarele mai putin avansate nu le pot reproduce.

Clear Motion Rate


Experimentati adevarata claritate a imaginii cu Clear Motion Rate de la Samsung. Spre deosebire de „rata de reimprospatare”, care explica o parte a calitatii imaginii, Clear Motion Rate tine cont de trei factori: chipset, panou TV si iluminare de fundal. Cu ajutorul noului standard de masurarea a claritatii imaginilor in miscare, veti observa diferenta.

Anynet

Concentrati-va controlul. Tehnologia Anynet va permite sa controlati toate dispozitivele digitale compatibile HDMI-CEC, indiferent de producator, cu o singura telecomanda, pentru o experienta fluida a divertismentului de acasa.

Specificaţii

LED Samsung, 81cm, FullHD, 32D5000

Cod: UE32D5000PWXBT

Tehnologie:

LED

3D:

Nu

Audio

Iesire sunet (RMS):

2 x 10 W

Caracteristici superioare sunet:

Dolby Digital Plus
Dolby Pulse
SRS TheaterSound HD
DTS 2.0 + Iesire digitala

Video

Diagonala ecran (cm):

81

Calitate imagine:

Full HD

Contrast dinamic:

Mega Contrast

Rezolutie:

1920 x 1080

Aspect imagine:

16:9

Caracteristici superioare imagine:

Clear Motion Rate 100
Motor HyperReal
Wide Color Enhancer Plus

Tuner/Receptie/Transmisie

Tuner digital:

DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*

Caracteristici speciale

Player multimedia integrat:

Da

Conectori

Conexiune retea:

RJ45
Wireless Ready

Intrare PC (D-sub 15 pini):

Da

Intrare USB 2.0:

2

Intrare video composite:

Da

Intrari Scart (RGB):

Da

Porturi HDMI:

4

Iesire audio digitala (optica):

Da

Conexiuni:

HDMI
D-SUB
Slot CI
SCART
Intrare RF
Intrare audio PC (mufa mini)

Intrari component:

Da

Minijack casti:

3.5 mm

Caracteristici generale

Putere consumata:

80 W

Dimensiuni (W x H x D ) fara stand:

762 x 462 x 29.9 mm

Dimensiuni (W x H x D) cu stand:

762 x 530.4 x 240 mm

Greutate (Kg):

10.2

Caracteristici speciale:

AllShare (Pe platforma DNLA)
Anynet+ (HDMI-CEC)
Channel List USB-Clone
Cautare automata de canale
EPG
Teletext (TTXT)
Echilibrare automata volum
Oprire automata
Programare alarma
Mod jocuri
1 Tuner PIP

Diagonala reala este cea afisata in inch. Diagonala in cm a fost obtinuta prin aproximarea transformarii din inch in cm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu