Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

marți, 31 martie 2009

Pensionar pervers asasinat de iubita de 17 ani

Un pensionar de 64 de ani a fost ucis cu sange rece de o adolescenta pe care a agatat-o, in urma cu cateva zile, in gara orasului Sfantu Gheorghe. Batranelul pervers a reusit s-o ademeneasca spunandu-i ca este un "om bogat" si ca doreste s-o ajute cu bani. Nu gratis, insa. Cand a incercat insa sa faca sex cu ea, pustoaica de numai 17 ani a luat un topor si i-a crapat capul fara sa stea pe ganduri.

Nicolae Ratulea, un gospodar din comuna covasneana Ozun, a plecat, saptamana trecuta, cu treburi la Sfantu Gheorghe. In gara a intrat in vorba cu o fata de 17 ani, careia i-ar fi povestit ca este un om cu bani, singur pe lume, care locuieste intr-o garsoniera. La auzul povestii, adolescenta s-a "indragostit" imediat. Extrem de prietenoasa cu batranul, fata s-a urcat in tren cu acesta, avand destinatia Ozun. Ajunsa in casa lui Ratulea, fata s-a ospatat bine, dupa care s-a pus pe baut, cot la cot cu noul ei prieten. In timpul discutiilor, acesta i-ar fi promis mai intai o viata fara griji, dupa care, pe masura ce paharele se goleau, a inceput, din ce in ce mai insistent,
sa-i faca avansuri sexuale. Bauta la randul ei, adolescenta l-a refuzat pe Ratulea, insa, in loc sa plece, a insfacat un topor aflat la vedere si l-a lovit pe batran cu sete de doua ori in cap.
Apoi, criminala a luat telefonul mobil al victimei si a plecat acasa, in comuna Valcelele. Cadavrul a fost gasit abia a doua zi de fiul batranului, care a chemat disperat autoritatile.
Dupa patru zile, politistii IPJ Covasna au reusit s-o identifice si s-o prinda pe adolescenta criminala, care, in momentul retinerii, avea in buzunar telefonul mobil al victimei. Aceasta a fost prezentata magistratilor Tribunalului Covasna, care au arestat-o preventiv pentru 19 zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu