Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

joi, 2 aprilie 2009

Becali a ajuns la sediul Poliţiei capitalei

Gigi Becali, patronul Stelei, a fost luat la audieri de către poliţişti, după ce locuinţa sa din Pipera a fost percheziţionată. Până acum, au fost conduse la Poliţie alte şapte persoane, printre care şi Cătălin Zmărărăndescu, unul din apropiaţii latifundarului.

Becali a plecat de la locuinţa sa din Pipera spre sediul poliţiei cu maşina personală, escortat de cîteva echipaje de poliţie. La plecare, Becali a declarat presei: "Au venit în această dimineaţă la şapte. Nici nu ştiu ce caută. Am înţeles că cei care mi-au furat maşina au dat declaraţii că i-am sechestrat şi au făcut plîngere. Ei, hoţii, sunt liberi. Cred că hoţii au făcut o înţelegere cu Titulescu, şeful poliţiei. Nu am nici o emoţie, o să mă duc să dau declaraţi"



Poliţia Capitalei susţine că, în noaptea de 25 spre 26 ianuarie, în jurul orei 0.35, dispeceratul 112 a fost sesizat că, la intersecţia străzilor Doctor Felix şi Nicolae Titulescu, a avut loc o altercaţie, în care s-au folosit şi arme de foc.

Potrivit apelului, un autoturism Mercedes aflat în trafic a fost blocat, iar cei trei pasageri au fost băgaţi cu forţa în portbagajul uneui autoturism de teren şi şi transportaţi către o destinaţie din Tunari.

Aceste evenimente s-au petrecut în acelaşi timp cu furtul maşinii Mercedes a lui Gigi Becali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu