Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

vineri, 17 aprilie 2009

Gigi Becali acasă de Paşte

Avocaţii lui Gigi Becali au cerut, vineri, eliberarea omului de afaceri pe motiv că trebuie să-şi pregătească campania pentru alegerile europarlamentare. Instanţa a decis că Gigi Becali să fie eliberat, după ce, în urmă cu o zi, patronul Stelei a solicitat să petreacă Paştele cu familia.

Omul de afaceri va trebui să se prezinte periodic la Poliţie. Becali a mărturisit că nu şi-ar mai face acum dreptate de unul singur.

Instanţa va redacta hotărârea de eliberare care va fi trimisă Direcţiei de Cercetare Penală. Aici se vor completa alte acte şi Becali va fi pus în libertate.



Alături de patronul Stelei a fost eliberat sub control judiciar şi unul din bodyguarzii omului de afaceri, Dumitru Beciu. Acesta nu are voie să părăsească Bucureştiul sau judeţul Ilfov fără o încuviinţare prealabilă din partea anchetatorilor, trebuie să se prezinte ori de câte ori este citat la instanţă sau la Parchet şi nu are voie să se apropie de părţile vătămate din dosar, de martori sau de cei "alături de care a comis fapta", la fel ca Gigi Becali.

Gigi Becali şi-a pus la adăpost familia de ochii presei, îndemnându-şi soţia să ia lumină de la o altă biserică decât cea obişnuită pentru a nu fi asaltată de jurnalişti.

Reacţii

"Instanţele de judecată îşi fac datoria conform legii, a declarat preşedintele Ligii Profesioniste din Fotbal, Dumitru Dragomir.



Giovanni Becali, vărul patronului de la Steaua, spune că justiţia a câştigat un punct în plus. De emoţie, Giovanni Becali a confundat termenul de "pericol public" cu "persoana publică", spunând că Gigi nu mai e un personaj public pentru societatea românească.



Mă bucur că Gigi Becali e anchetat în stare de libertate pentru că aşa e normal. Nu e un pericol public, a declarat Mircea Sandu, preşedintele FRF.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu