Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

marți, 21 aprilie 2009

Lobonţ va lipsi 6 luni după accidentarea din meciul cu Gloria Bistriţa

Portarul echipei Dinamo şi al naţionalei României s-a accidentat în minutul 80 al partidei cu Gloria Bistriţa, câştigată de alb-roşii cu 5-0, şi, după ce a fost supus unui RMN, s-a constatat că are nevoie de intervenţie chirurgicală.

Jucătorul a suferit o entorsă la genunchiul drept şi ruptură la ligamentul încrucişat anterior şi va sta pe bară, conform primelor estimări, 6 luni, urmând să rateze tot sezonul. "Lobonţ s-a accidentat destul de grav. Îmi pare rău, dar asemenea lucruri se mai întâmplă în fotbal. Victoria este victorie, dar îmi pare rău că pierdem un jucător de bază", a declarat antrenorul Mircea Rednic.



În timpul meciului, locul lui Lobonţ în poarta dinamovistă a fost luat de Marius Niculae, autorul a trei goluri până în acel moment. "Cred că Marius Niculae a fost cel mai bun jucător de pe teren. A marcat de trei ori şi a avut câteva intervenţii şi ca portar. Bravo lui! Într-un moment dificil pentru noi, ne-a ajutat", a mai spus Rednic.


Niculae, care a dat o mână de ajutor şi la golul patru al dinamoviştilor (vezi video mai jos), le-a mulţumit fundaşilor pentru ajutorul acordat în ultimele zece minute ale partidei. "Mulţumesc fundaşilor că m-au ajutat să nu primesc gol. Nu am avut niciun fel de emoţii, îi aveam în faţă pe Goian şi Tamaş", a spus Niculae.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu