Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

vineri, 3 aprilie 2009

Gigi Becali, arestat pentru 29 de zile. Alături de el a fost arestat şi Cătălin Zmărăndescu

La aproape 24 de ore de la momentul percheziţiei şi ulterior reţinerii de la vila din Pipera, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Alături de el au mai fost arestate alte patru persoane, printre care şi Cătălin Zmărăndescu.

Decizia judecătorilor a fost luată undeva în jurul orei 06.00 dimineaţa, după o noapte cu scântei la Judecătoria Sector 1. Cei arestaţi sunt acuzaţi de sechestrare de persoane. Avocaţii lui Gigi Becali vor face recurs.

Gigi Becali şi ceilalţi inculpaţi au fost transportaţi la Direcţia de Cercetări Penale Bucureşti.

MAŞINA FOLOSITĂ CA PRETEXT PENTRU ARESTAREA LUI GIGI BECALI

Victor Becali, vărul lui Gigi Becali, a declarat că "decizia este aberantă."

Tot cazul a fost construit de procurori pe furtul maşinii omului de afaceri, în ianuarie. Atunci Becali a declarat că şi-a recuperat maşina în mai puţin de o oră. Acum, e acuzat că i-a reţinut şi sechestrat pe hoţii care i-au furat maşina, hoţi care sunt liberi!.

Adevăratul motiv al acestui caz încropit peste noapte de procurori pare să fie atacul lui Gigi Becali la adresa preşedintelui Traian Băsescu şi a omului de afaceri Puiu Popoviciu. De asemenea, în seara dinaintea reţinerii, fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, i-a jignit pe ziarişti şi l-a ameninţat voalat cu moartea pe Mugur Ciuvică. Nimeni nu s-a autosesizat în acest caz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu