Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

sâmbătă, 11 aprilie 2009

Noul Opel Astra – dezvăluit de presa germană

Viitoarea generaţie Opel Astra, ce va fi lansată în septembrie la Frankfurt, a fost prezentată în premieră de publicaţia Auto Motor Und Sport, fotografiile provenind, cel mai probabil, de la o sursă din interiorul companiei.

Designul noului model este inspirat într-o mare măsură de actualul Opel Insignia, farurile şi o serie de detalii având mai multe elemente comune. Stilul abordat de germani este şi el mai elegant, cu un unghi al hatchback-ului mai înclinat şi dimensiuni ceva mai mari decât cele ale actualei generaţii. Primele informaţii legate de motorizări vorbesc despre un entry-level 1.4 litri de 90 CP, cu emisii de CO2 foarte scăzute.

În acelaşi timp, maşina va fi echipată cu sistemul start/stop, ce permite oprirea automată a motorului la semafor sau în aglomeraţii. Acelaşi motor va avea şi o versiune sport, de 180 CP, cu ajutorul unei turbine. Gama diesel va avea un reprezentant prin noul 1.7 litri, de 110 CP. Aceleaşi surse vorbesc şi despre posibilitatea ca viitorul GTC să fie echipat cu un motor V6.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu