Ce cautam in Romania?

căutare personalizată

miercuri, 4 ianuarie 2012

Epilator cu lumina intens pulsata Remington IPL5000

Epilator cu lumina intens pulsata Remington IPL5000

CEL MAI MIC PRET
Descriere

cu lumina intens pulsata Remington IPL5000

Remington iti ofera in exclusivitate cea mai noua tehnologie la tine acasa. Noul epilator Remington i-Light cu lumina intens pulsata este cea mai rapida metoda de epilare de lunga durata in confortul casei tale.

i-Light este primul epilator IPL cu pulsatie multipla, fiind astfel una dintre cele mai rapide metode de indepartare a parului pe durata lunga. Sistemul unisex il face perfect pentru folosirea in intimitatea casei tale, actionand pentru indepartarea parului de pe diferite zone ale corpului: picioare, maini, spate, umeri, piept si zonele intime.

Tehnologia Luminii intens pulsate (IPL)

Dispozitivul i-LIGHT elimina parul folosind tehnologia luminii intens pulsate. Acelasi lucru se foloseste in clinicile profesionale de eliminare a parului.Dispozitivul include o Lampa cu Fascicul Xenon si lentile de focalizare care opresc cresterea parului prin distrugerea foliculului firului de par. Dispozitivul i-LIGHT furnizeaza mai multa energie pe o suprafata mai larga decât Laserul si patrunde in profunzimea pielii pentru a distruge foliculul firului de par.

Dispozitivul i-LIGHT este o alternativa mai ieftina fata de eliminarea parului cu ajutorul metodei laserului utilizata in saloanele de infrumusetare.

Pulsare rapida
i-Light inglobeaza o tehnologie multi-flash pentru miscare continua si acest lucru, impreuna cu faptul ca poate acoperi zone mai intinse decat laserul, ii asigura statutul de cel mai rapid sistem IPL disponibil pe piata.

Convenabil&Unisex
i-Light este prevazut cu cablu si este gata de utilizare oricand te simti convenabil, in intimitatea casei tale.Acest sistem unisex este obligatoriu pentru cei ce lupta impotriva parului nedorit. i-Light ofera eliminarea parului nedorit de pe picioare, subbrat, linia bikinilor, piept, spate, umeri si brate.

Specificaţii

cu lumina intens pulsata Remington IPL5000

Cod: IPL5000
Caracteristici Generale

Tip alimentare:

La retea

Functii

Cap pivotant:

Nu

Wet&Dry

Nu

Sistem Iluminare:

Nu

Masaj:

Nu

Altele:

Pulsatie rapida: lumineaza la fiecare 2 secunde
Indicator durata de utilizare a becului
Durata de utilizare a lampii – 1500 fascicole de lumina
MULTI-FLASH pentru zone mari
SINGLE-FLASH pentru tratament punctual
Sistem de epilare I-Light

Accesorii

Cap pentru zone sensibile:

Nu

Cap pentru parul facial:

Nu

Cap eficienta:

Nu

Manusa racoritoare:

Nu

Husa:

Nu

Perie de curatat:

Nu

Alte accesorii:

Baza de alimentare
Unitatea de mana cu cartus de lumina inclus 3 lampi incluse

Date tehnice

Culoare:

Alb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu